egnew.blogg.se

" Jag är en bitter, liten tragisk människa "

Skrivandet

Kategori: Allmänt

Har fullt  upp med annat för många saker att tänka på.
 
 
Haft en drös med bio biljetter hemma som vunnits på jobbet. Bio 2 fredagar irad nu. Känns otroligt trevligt och stimulerande är inge bio människa i vanliga fall, men det har vart 2 bra filmer och ett sätt att bryta mönster och göra annat.
 
På fredag väntas det grillning var uppsakttat senast jag bjöd hem kollegorna på grillade ribbs, Så blir en favorit i repris.
 
 

allsvenskan,

Kategori: Allmänt, fotboll

Allsvenskan ifotboll avgjordes i Lördags, Grattis till Ifk Norrköping.

Skäms Marcus Rosenberg som skämde ut sig genom att knäa en kille efter 5 minuters spel. Att han inte skäms eller bryr sig visar sig tydligt då människan inte äns har mage att be om ursäkt till eärken sitt lag eller hemma supportrar som tagit som till Swedbank arena. Nu hoppas vi på karma att MFF inte vinner cupen vilket då innebär att MFF inte spelar i Europa nästa säsong.

 

AIK spelade 1-1 borta mot Örebro, Mikael Sthare lämnar sitt jobb i Kina. Återkomst till AIK?

AA bör se sig om och inse att inte lyckats med uppdraget som tränare för AIK.

 

Anders Svensson gjorde sin sista match, Låg bakom 3 mål och tifot höll världsklass. Tack Anders för vad du gjort för svensk fotboll.

 

Expressen och Skvallerbladet visar film på allsvensk profil som vevar mot ordningsvakter.

Ordningsvakt utbildningen bör kanske ses om, med tanke på att man måste vara 4,5 stycken med batongen ihögsta högg för att få kontroll över situationen. Fick ni extra klapp på axeln av chefen för slag mot huvudet?