egnew.blogg.se

" Jag är en bitter, liten tragisk människa "

Allsvenskan

Kategori: Allmänt

Allsvenskan i hockey är igång och som bekant är Roger Melin tillbaka som tränare i AIK hockey, Efter en hemma premiär med över 4 tusen åskådare och vinst med 3-2 mot Oskarhamn gick man på pumpen mot nykomlingarna Tingsryd kolla om dom e (nykomlingar) hemma med blygsamma 1800 (kolla siffror)

En förening det går tyngre för är ” Nya leksand” kommun dopade Timrå som trots ekonomisk hjälp av kommunen inte lyckats ta en ända poäng på dom 2 inledande matcherna. Pantern tog sig upp i allsvenskan vilket var roligt med ny lag i näst högsta serien, Trist dock att endast 528 personer kommer till Lund för att se dom.

Till deras försvar så spelade MFF borta i Champions league mot Zlatans PSG så många försvann säkert där.

2 matcher på dagar 2 vinster varav en i premiären så med en skön magkänla sitter jag här och packar inför resan hem tanken var att vara hemma i 5 dagar men i sista sekund så flyttades en match vilket gör att det blir en snabbis hem och resa åter redan på Lördag men 2 dagar hemma är bättre än inget, Saknar dom små livet och ska bli skönt att får spendera 2 hela dagar med dom.

 

Såg blogginlägg från Johan Rylander. Minns för ett par år sen vilka skriverier det blev när  berth milton ville gå in och sponra ett lag. 

http://blogg.gp.se/rylanderjohan/2015/09/16/nya-tider-va/

 

Inlägget är ej korrekturläst el kollat med A/a,.!?

Kommentera inlägget här: